Een ochtend Den Haag

We hebben alle documenten nu binnen, dus was het tijd om Den Haag te bezoeken. Jay heeft nu vakantie dus die ging gezellig mee. Eerst met het medisch rapport van Gert naar de Staats toezicht Volksgezondheid voor een stempel. Dit is bij de CIBG in de Muzentoren, waar we onder de auto hadden geparkeerd. Vervolgens zijn we naar Buitenlandse Zaken gelopen waar we de volgende stukken hebben laten legaliseren:450pxminbuza_den_haag_2

  • Geboorte-aktes;
  • Trouwakte;
  • Diploma’s;
  • Cijferlijsten;
  • Engelse diplomabeschrijving;
  • Medisch rapport.

Gelukkig konden we hier op wachten, dit duurde maar een halfuurtje.

Op de terugweg liepen we langs een fotograaf dus daar hebben we maar gelijk een hoop pasfoto’s laten maken. Altijd handig. Jay moet een nieuw paspoort hebben en ik moet nog een internationaal rijbewijs aanvragen bij de ANWB. En in Kuwait zullen we hier en daar ook wel weer pasfoto’s nodig hebben.

VerhuizenVanmiddag is er een verhuizer (Team Relocations) langs geweest, vorige week ook al een (Voerman) en morgen komt Dijkshoorn Euromovers langs. Ze bekijken al onze spullen en kijken of dat in een 20 of 40 ft container kan. Dan hebben we drie offertes voor het vullen en verschepen van de container, waar Alshaya er een uit kan kiezen. We laten ze lekker alles inpakken, scheelt ons een hoop werk en die mannen doen dat in twee dagen.

Morgen is het weekend en gaan we weer een hoop spullen uitzoeken, weggooien en verkopen op Marktplaats.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s