Heerlijk je eigen spullen

Woonkamer We hebben al weer meer dan een week onze spullen en het is heerlijk. Er moet nog wel het een en ander opgeruimd worden, maar het is wel meer thuis. Heel de week zijn we bezig geweest om kasten opnieuw in te richten, schilderijen en lampen ophangen, etc. Alles een plekkie geven dus. Het blijkt dat Jay wel erg veel speelgoed heeft, want dat kunnen we nog niet echt kwijt, er zit nog een hoop in dozen.

Vandaag is Vanessa, de maid, er voor de tweede keer. Alles weer lekker schoon en opgeruimd, dat bevalt me wel, vooral dat strijkgoed wat weer netjes in de kast ligt en hangt 🙂

Vanochtend is Herman weer vertrokken. Herman is mijn nieuwe collega van Dahlman, waar ik over een tijdje wat administratief werk voor ga doen. Herman gaat begin augustus verhuizen met z’n gezin naar Bahrein. Hij was een paar dagen in Kuwait en heeft bij ons gelogeerd. Ja de logeerkamer is klaar, dus wie langs wilt komen is welkom.

Groetjes Bianca

3 thoughts on “Heerlijk je eigen spullen

 1. Hoi Jay, Bianca en Bert,
  We zijn in de Kikkersloot druk bezig met het repeteren van de musical voor het Isala. Samen met de Viskom en de Vlindertuin gaan we optreden. De musical gaat over groene mannetjes die van mars komen. Deze mannetjes moeten van alles leren want zij komen voor het eerst op de aarde. Ook de kleuren en dat mag de Kikkersloot leren. Iedereen doet goed zijn best.
  Regelmatig vragen de kinderen nog naar Jay. Tom kwam vorige week even langs en zei tegen mij dat hij Jay heel erg mist. Echt een schat!
  Leuk Jay dat je nu nieuwe vriendjes hebt en ik zie dat je vaak in het zwembad ligt. Jay heb je al in de zee gezwommen? En wat is jou adres zodat ik een leuk kaartje kan sturen?
  Juf Nel gaat het volgend schooljaar naar de grote kinderen. Ik ga dan les geven in groep 8. Dus dan ga ik weg bij de Kikkers. Maar niet weg van de CSV hoor! We hebben nu bijna zomervakantie!
  Ik schrijf je snel weer hoor!
  Heeeeeeeeeeeeeeeel veeeeeeeeeeeeeeeeeeel Kusjes van Juf Nel

 2. Hoi Bianca
  Ik heb weer eens onder een heel ander berichtje naar jullie gemaild 😦 Kijk ff onder reacties op jouw stukje “hallo Jill”.

  Leuk dat ik nu lees dat Thom ook bij de Kikkers nog op zoek gaat naar een stukje herinnering aan Jay! Wie zegt dat vrienschappen op die leeftijd niks voorstellen?!

  Enneh, ik zet in op een 2ling hahahahah

  Gr. Mirjam

 3. Hoi Bianca, Gert en Jay,

  Allereerst uiteraard gefeliciteerd met de komende gezinsuitbreiding. Wat een veranderingen voor jullie allemaal zeg. En waanzinnig dat alles zo goed gaat.
  Onze computer thuis is na de vakantie gecrasht dus ik stuur dit even kort vanaf kantoor. Als hij weer werkt, stuur ik een langer bericht.
  Groetjes, x

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s