Bianca en Jay twee nachtjes samen

Logo_boots Gert is voor een paar daagjes naar Dubai. Gisteren weggegaan en morgen al weer terug. Hij is op bezoek bij z’n collega’s bij Boots. Jay is weer 3 ochtendjes naar Happy Chappies. Maandagochtend wilde hij eerst niet, maar toen ik hem vervolgens smiddags kwam ophalen wilde hij weer niet mee naar huis, Mmm kinderen….

Wat betreft die kleine in m’n buik gaat het goed. Ik ben nog niet echt aan het groeien, maar een buikje zit er wel, maar dat ik bijna op de helft zit zou je niet zeggen, dat idee heb ik ook helemaal niet. Ik ben wel allerlei zwangerschapsshirts aan het inslaan. Het lijkt wel of je die hier overal kan krijgen, want iedereen loopt in van die lange wijde shirts tot over de billen ( en dan vervolgens een kort rokje er onder en dan daar onder weer een broek??). Volgende week woensdag hebben we weer een echo en dan gaan we kijken of het een jongentje of een meisje is.

Threading Stukje vrouwengeklets: Vorige week heb ik me lekker laten verwennen toen Jay op schooltje zat. Op maandag heb ik m’n nagels laten doen. Dat werd tijd, want ik heb een tijdje gelnagels gehad, maar dat was niet echt geweldig ze gingen allemaal scheuren, dus nu weer acrylnagels, oei wat was dat duur hier, in NL vond ik het al niet goedkoop elke maand weer, maar hier is het gewoon twee keer zo duur, maar ja ik heb weer mooie nageltjes! Dinsdag heb ik een gezichtsbehandeling gehad en m’n wenkbrauwen geverfd en terwijl werden ook m’n voetjes gedaan. M’n wenkbrauwen deden ze niet harsen, maar door middel van threading, auw dat gaat dus met touwtjes. En tot slot heb ik op woensdag m’n haren laten knippen. Nou dat was me wel weer even lekker verwend worden. Pfff wat heb ik het druk hier.

Dino Vanmiddag ben ik met Jay wezen verven bij de Marinamall. Bij Color me mine kan je iets van aarderwerk uitkiezen en dan gaan beschilderen. Elke keer als we er langs liepen wilde Jay dat doen, dus nu hebben we dat eindeijk gedaan. Jay koos natuurlijk een dinosaurus uit  en ik heb een visje beschilderd. Nou moet dat natuurlijk nog de oven in, dus kunnen we het volgende week pas ophalen, dan volgen dus ook de foto’s van het resultaat. Ik las op internet dat je Color me mine ook in NL hebt http://www.colormemine.nl/, leuk idee voor een regenachtige middag;)

We zijn alweer aan het aftellen, want volgende week zaterdagochtend (21e) komen Jay en ik al weer aan in NL. Elly komt ons erg vroeg in de ochtend van Schiphol halen en in Maassluis blijven we een weekje slapen en daarna een weekje in Nieuwerkerk. We kunnen Gert z’n oude mobiele nummer als het goed is gewoon gebruiken, dus als iemand ons wil bellen: 06-24806706.

Ik zie dat het al weer elf uur is. Als je achter die computer zit, zit je er zo een uur achter. Even een stukje tikken denk je dan. En dan weer wat paatjes erbij zoeken, dan is het dus zo laat.

Nou welterusten allemaal. Zou Gert al slapen? Of zou die lekker aan een echt biertje (niet dat zelf gebrouwen spul) zitten:)

PS zet 3 augustus vast in de agenda, want dan is Gert ook in NL en misschien vieren we m’n verjaardag nog wel, zou toch gezellig zijn!

Groetjes Bianca

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s