Verjaardag Sydney

Sydney_21_nov_08 Sydney is alweer 1 jaar. Het klinkt cliche, maar de tijd vliegt echt voorbij. We hebben Sydney d’r verjaardag verspreid over het weekend gevierd, want Fleur gaf haar verjaardagsfeestje ook vrijdagochtend. Vrijdagochtend vroeg hebben we gezongen en kadootjesSydney_eet_taart uitgepakt en zaterdagochtend hebben we met wat vrienden lekker taart gegeten. Een mooie Hello Kitty taart bij Mr Baker vandaan. Het zingen vond Sydney maar niks, vooral omdat het zo lang duurde. Ja, in 3 talen toegezongen worden is ook heel wat, Nederlands, Engels en Arabisch! Maar de taart vond ze des te lekkerder. (Foto’s verjaardag Sydney bekijken)

Vrijdag zijn we dus ook naar Fleur d’r verjaardagsfeestje geweest en dat vierde ze op de schaatsbaan. Terwijl buiten het zonnetje scheen, gingen wij op weg met lange Schaatsenbroeken en dikke jassen naar de schaatsbaan. Erg leuk was het. Jay vond het ook helemaal geweldig, en hij ging nog goed ook, voor het eerst op schaatsen! Maar ik denk dat het skaten van een paar maanden terug wel geholpen heeft. (Foto’s schaatsen bekijken)

Zo hadden we een heerlijk weekend. Zaterdagmiddag/avond hebben we nog bij het Hilton langs het strand gelopen. Het weer is hier nog erg lekker. Ik moet nu de winterkleren tevoorschijn gaan halen en nadenken wat ik in de koffer zal gaan doen, volgende week woensdagavond/nacht vlieg ik met Jay en Sydney naar Nederland. Gert komt 1e kerstdag en we vliegen 2 januari met z’n vieren weer terug.

Tot snel! Groetjes Bianca

2 thoughts on “Verjaardag Sydney

  1. Goeiemorgen,
    Nog van harte gefeliciteerd met de eerste verjaardag van Sydney. De tijd vliegt inderdaad. Ik lees altijd met veel plezier jullie belevenissen en heb al een paar x een reactie gestuurd, hoop dat die aankomen. Wij zijn van 12-18 november in Portugal geweest. Daar was het ook nog t-shirten-weer, heerlijk. En de bouw van ons huis vordert gestaag. Leuk om er eens doorheen te lopen, is toch anders dan foto’s. Wel leuk dat jullie met kerst in Nederland zijn, is fijn om dat met familie te vieren. Een hele goeie reis en houdt maar rekening met veel nattigheid, het is hier nix met het weer. Veel plezier en groetjes, x-jes.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s