Jay en school

Vorige maand kreeg Jay z’n tussentijdse rapport. Een hardstikke mooi rapport. Allemaal A’s en B’s en een C voor z’n Engels, maar dat schijnt geloof ik normaal te zijn als het niet je moedertaal is.

Assembly1Vorige week en de week ervoor heeft Jay twee dingen gehad waarbij we konden komen kijken.

Assembly2_2Eerst z’n Assembly (soort uitvoering) met z’n klas. Het ging over de kust. Ze hebben liedjes gezongen (Oh I do like to be beside the seaside, Yellow submarine) en elk kind moest een paar zinnetjes zeggen. Erg leuk om te zien 🙂

Sportdag1Sportdag2 Als tweede de sportdag met de klassen Year 1 t/m Year 4 op een sportterrein in de buurt van school. Het zonnetje scheen, dus een heerlijke dag om buiten te sporten en om op de tribune te kijken. Jay was helemaal blij aan het eind van de dag, want zijn House England had gewonnen.

MuftidayAfgelopen donderdag was er Mufti day op school. Een dag waarop er een goed doel wordt gesteund. De kinderen mogen verkleed naar school komen als ze een donatie doen. Elke keer is er een ander thema en deze keer was het ‘Crazy Tie day’. Jay had een mooie strik van Gert om.

Komende week komt de schoolfotograaf weer op school, maar helaas duurt het een paar maanden voordat we de foto’s krijgen.

Groetjes Bianca

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s