Nieuwe TV

Wii_op_de_jvc_beeldbuisWij flink met de Wii in de weer, stopt in eens de TV ermee. Geen beeld, alleen maar een horizontale streep op de beeldbuis. Nou ja, we hebben er denk ik ongeveer 14 jaar mee gedaan, dus dan mag het ook wel een keer.
Eindelijk kon Gert dan een flatscreen gaan aanschaffen. Hoewel hij niet meer zo enthousiast  was als een paar jaar terug, toen wilde hij graag een platte TV, maar toen vonden we het te duur en ik zei we wachten wel tot de oude JVC het begeeft. Nu zei hij, we kijken toch niet zo veel TV en eigenlijk is dat ook wel zo. Jay gebruik hem meer.
Wansa_flatscreenMaar goed, moeilijke keus en toch ook weer niet, want er blijft niet veel over als je niet meer dan 500 kd wilt uitgeven en toch een flink groot scherm wilt hebben. Uiteindelijk is het een Wansa 46" geworden, het huismerk van Alghanim.
Gisteren is hij gebracht en staat nu te pronken in de woonkamer. Wat een ding. In de winkel lijken ze veel kleiner. Gisteravond gelijk Nederland-Engeland gekeken, uitgezonden op Al Jazeera met Engels commentaar. Alleen de eerste helft gezien, toen werd het te laat voor ons en zijn we gaan slapen. Maar goed ook want toen stonden ze nog voor:-)

Groetjes Bianca

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s