Feestweekend

We hebben een feestelijk weekend achter de rug. Jay z’n verjaardag is goed gevierd. Donderdagmiddag gingen Gert en ik met twee auto’s naar school, want vanuit school namen we 9 kinderen mee naar de nieuwe Bowlingbaan in de 360 Mall. Bowlen_feestje_jaySommige wilden zich nog even omkleden, sommige bleven lekker in hun uniform lopen (zoals Jay). Alle tassen en ook nog 3 gitaren mee en hup in de auto. Bij de Bowlingbaan kwamen nog 2 Bowlen_feestje_jay_foto2kinderen, toen waren we compleet. Twee banen gehuurd en een uur lang hebben de kinderen met plezier ballen gegooid. Ook Sydney deed nog een poging. Daarna naar de McDonalds, wat voor de meeste ook een feest is. Na afloop werden de kinderen opgehaald en wij hebben Jeroen en Fleur thuisgebracht, waar vervolgens Jay mocht blijven slapen, wat ook weer een feest was.

Die avond stond onze oude hulp, Naseera, onverwachts op de stoep om op te passen. We hadden haar voor zaterdag gevraagd, maar ze had zich vergist in de dag. Nu kwam dat voor ons heel goed uit. Konden wij zonder kids een happy hour borrel drinken met kaasfondue, wat weer een erg gezellige avond werd en sommige als een kacheltje naar huis gingen! Naseera had ik gelijk gevraagd om het een en ander klaar te maken voor de BBQ voor de volgende dag, ook dat kwam weer prima uit.

‘s Ochtends konden wij alles klaarzetten in de tuin voor de BBQ, de zon scheen! Tuinfeest_capelle_2004_2Na een paar dagen minder weer, hadden we nu geluk en konden we eindelijk de tuin gebruiken. Om 1 uur begon het feestje en om 10 uur ‘s avonds ging de laatste weg. Een ouderwets tuinfeestje zoals we die uit Capelle kennen. Alleen het zwembad ontbrak. Hier even een foto om te vergelijken:-)

De kinderen aan het rondrennen op het gras, in de trampoline of in de Tuinfeest_jaygeleende Fatboy hangmat van Roderik. De volwassenen in de buurt van het eten, met hun drankje (subtiel in een kartonnen beker) en de shishapijp. Supergezellige dag. Ook Jay was blij met z’n feestjes en kado’s, behalve met z’n taart! We hadden een mooie taart laten maken met een Harry Potter plaatje, maar we hadden een vanille taart besteld en het was een chocolade taart. Jay helemaal verdrietig, want die vind hij niet lekker. Ik snel met Hind terug naar Mr Baker en de taart door het raam gegooid. Bijna dan, we kregen vanille cakejes en daar moesten we het dan maar mee doen. Jay z’n verdriet was gelukkig over en ging verder feesten. Om half 10 viel hij voldaan in een stoel in slaap.

Hilton_23_jan_10De volgende ochtend scheen de zon weer, dus nadat Jay even met z’n kado’s had gespeeld, zijn we naar het Hilton vertrokken. Daar hebben we weer heel de dag op een rijtje in het zonnetje gelegen. Genieten is dat.
‘s Avonds kwam Naseera weer, want we waren uitgenodigd voor een etentje bij een (ex)collega van Gert. Ook dit was weer erg gezellig. Leuk om weer eens andere mensen te ontmoeten.

Al met al was het een geweldig feestweekend!

Liefs Bianca (link naar de verjaardagsfoto’s)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s