Oranje

Soms heb je een idee en dan doe je er niks mee, dan blijft het bij de voorpret. Maar soms heb je een idee en dan doe je er wel wat mee. Dan heb je de voorpret en blijkt het ook nog eens erg geslaagd!

Arabier_jayDe mannen hadden het idee om voor de komende WK voetbal oranje dishdashes te laten maken. Van die Arabische jurken. Het kosten wat moeite, maar het is gelukt. Een paar keer naar de souk heen en weer om stof uit te zoeken, te laten meten, opnieuw te laten meten, emblemen te laten maken etc. Vooral Robert heeft er veel werk aan gehad. Zelfs toen Jay ze zag wilde hij er ook één. En natuurlijk helemaal compleet gemaakt met witte sjaals, foute zonnebrillen, gouden Rolexen en rood, wit, blauwe rozenkransen. Maar een oranje dishdash is leuk voor de voetval, maar kan natuurlijk ook voor Koninginnedag gebruikt worden. En dat hebben ze dan ook gedaan afgelopen weekend.

Oranje_dishdashesIn Dubai was er afgelopen donderdagavond het jaarlijkse Oranjebal. En de mannen hadden Gert verrast als een soort ‘afscheidsfeestje’ en hem meegenomen naar Dubai. Hij werd ‘s ochtends vroeg uit z’n bed gebeld dat hij binnen een uur met z’n koffertje en paspoort klaar moest staan. Hij was net die avond ervoor met m’n vader thuis gekomen van twee dagen Dubai en Abu Dhabi, dus hij was nog erg duf en begreep er niks van. Ik stiekem die oranje dishdash in z’n koffer gestopt, maar dat had hij natuurlijk door.

Arabier_gertZe hebben een geweldig ‘mannen’ weekend gehad, Gert vond het natuurlijk helemaal leuk! Ze waren een hele bezienswaardigheid, ze zijn nog nooit zo vaak op de foto gegaan, haha! Kijk hier en hier voor een impressie van het Oranjebal.

Liefs Bianca

Advertisements

One thought on “Oranje

 1. Hoi Bianca,
  Ik ben zomaar een passant, zag je blog vermeld staan bij wereldexpat. Je zal wel een stuk meer hits gaan krijgen nu 😉
  Wij wonen vlakbij Genève, net over de grens in Frankrijk en het is altijd erg leuk om weer eens een blog van iemand anders te lezen. Je bent erg actief zeg ! Zelf twijfel ik of ik nog door moet gaan met de blog, ik weet niet zoveel meer te schrijven nu alles reilt en zeilt…..
  Heel veel succes met jullie verhuizing naar Qatar. Heb begrepen dat dat ook geen vervelende bestemming is 😉 Wij zouden eerst naar Bahrein gaan maar het is toch Genève geworden.
  Succes en ik surf wel weer eens voorbij.
  Groet,
  Wendy

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s