Opa en Oma naar huis, wij beginnen met aftellen

De laatste week dat mijn ouders hier waren, hebben we een poging gedaan om wat cultureels te zien. Want ja, als wij gaan verhuizen zullen ze niet meer zo snel in Koeweit komen. We zijn naar het Al Qurain huis geweest en naar het Memorial Museum, in het laatste was ik ook nog nooit geweest. SadamBest interessant om te zien. Het hele verhaal van de Golfoorlog in 1990-1991 wordt verteld aan de hand van maquettes en geluidsfragmenten. Aan het eind van de tour wordt het hoofd van het standbeeld van Sadam Hussein tentoongesteld, wat in 2003 in Irak is neergehaald. Het hoofd is geschonken aan Koeweit.

Burj_khalifaDe twee dagen dat Gert en m’n vader in Dubai en Abu Dhabi waren hebben ze zich vergaapt aan de hoge gebouwen en de mooie aquariums in de Mall en in het Atlantis Hotel. M’n moeder en ik hebben deze dagen een paar keer flink de souk afgestruind, ook heel cultureel 😉 Parfum, sjaals, tassen en zonnebrillen gescoord. Dus toch die koffers nog vol gekregen.

SoukInmiddels zijn Opa en Oma weer thuis, zonder last te hebben gehad van het as van de Vulkaan in IJsland. Sydney loopt nog steeds te roepen "waar is Opa nou, waar is Oma nou?" En Jay is aan het aftellen tot we naar Nederland gaan.

Dat we naar Nederland gaan gaat al opschieten en dat betekent dat we bijna uit Koeweit zullen verdwijnen. 13 juni komen de verhuizers en 19 juni nemen wij het vliegtuig naar Nederland. Op 9 juli gaan we met Opa en Oma en Marco, Micheline en Beau en Guillaume op vakantie naar Aruba en Curaxe7ao voor 3 weken. Helaas zal Gert al die tijd in Qatar blijven om te werken. Ergens in augustus zullen wij dan een enkeltje Qatar boeken en daar ons volgende avontuur beginnen.

Liefs Bianca

Advertisements

One thought on “Opa en Oma naar huis, wij beginnen met aftellen

 1. Dear Toet family,

  While browsing through I noticed that you are linking to a variety of general expat related sites on your blog. I wanted to point out our global expat network site: InterNations.

  On our platform, expatriates, their families can connect with compatriots, ask for advice on everyday life in their host country, provide other members with useful tips, make new contacts and find information in our City Guides.

  Many InterNations members are currently situated in Kuwait.

  I would be happy if you could consider adding our link to your list as well.

  Thank you very much.

  Sincerly,
  Philipp von Plato

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s