Dozen, dozen en dozen

Container Inmiddels is het een week geleden dat ik de eerste doos begon uit te pakken en er staan nu na een week nog dozen in huis. Wat kan een mens een hoop spullen bewaren. Maar wel heel fijn om al je eigen spullen weer te zien.

Vorige week zondag kwam dan eindelijk rond het middaguur de container voor de deur. Nou ja, voor de deur…. dat lukte dus niet. De vrachtwagen was te groot om de bocht in de compound te maken, dus echt voor de deur kon de vrachtwagen niet komen. Toen wilden ze eerst weer weggaan en alles overladen in kleinere pick-up trucks. Ik zeg nog, het is maar 50 meter lopen. Pick up Maar ach die mannen, het was midden op de dag, snik heet en alle verhuizers deden mee aan Ramadan en waren dus aan het vasten, geen pretje dus. Toen hadden ze het idee om met een pick-up de straat heen en weer te rijden. Ook goed, dus zo is het gegaan. Ik bij de voordeur met de paklijst en alle dozen afvinken en politieagentje spelen door aan te geven waar alles heen moest. Gert was aan het werk, die had twee dagen later een dag vrij genomen, als we al een beetje op gang waren. De volgende dag kwamen namelijk 4 verhuizers om alles uit te pakken. Die hebben een hoop gedaan. Alle grote dingen uitgepakt en in elkaar gezet, zoals bedden en kasten. Zelf ben ik in de keuken begonnen, volgens mij stonden daar ook de meeste dozen. Ik kwam er achter dat ik wel heel veel mokken heb, wat moet je er allemaal mee?? En ik drink thee vaak uit een glas, niet eens uit een mok haha.

Sydney keuken tussen de dozen De dag dat Gert vrij had kwamen er nog twee verhuizers helpen, maar die hebben we na twee uur weggestuurd. Sommige dingen moet je gewoon zelf uitpakken en kunnen ze je niet bij helpen. Dat zijn we nu dus nog steeds aan het doen. Er lijkt geen eind te komen aan al die dozen. Verder moeten we ook nog van alles ophangen. Nu zijn de gordijnen aan de beurt. Aan onze slaapkamer hebben we nog niet veel gedaan, want daar moeten ze nog gaan breken. De eerste beste dag hadden we lekkage in de woonkamer. Na wat meten bleek dat het de airconditioning in onze slaapkamer was. Nu moeten er dus wat tegels weggebroken worden en kijken waar de lekkage zit. Ik hoop dat ze vandaag komen, want de slaapkamer is ook erg warm nu. Verder hebben we gelukkig geen gebreken aan het huis. Overloop Het is een heerlijk huis. Lekker de ruimte, ik heb zelfs spierpijn van het trappenlopen hihi. Boven op de overloop hebben we een slaapbank staan met een nieuwe televisie, waar ook de Wii op is aangesloten. Dat vinden de kinderen natuurlijk helemaal leuk.

Normaal gesproken zou je de logeerkamer als laatste opruimen, maar ook daar zijn we al mee begonnen, want komend weekend krijgen we al logees. Onze Koeweitvrienden Erik & Marlene en Maarten & Maaike en de kinderen komen langs. Dit weekend is Ramadan afgelopen en is het door het Suikerfeest een lang weekend. Een mooie gelegenheid om dus langs te komen. Gezellig!!

Ik ga snel weer door met de volgende doos…..

Liefs Bianca

(klik hier voor foto's van de verhuizing)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s