Het ene bezoek is weg en het volgende staat alweer gepland

We hebben een heerlijk en gezellig lang weekend achter de rug. Donderdag was de laatste dag van de Ramadan en daarna was het een paar dagen feest. Gert had drie dagen vrij en hoefde dus vandaag pas weer te beginnen met werken. Kinderen aan de ontbijttafel En ook in Koeweit hadden ze natuurlijk een lang weekend en daar hebben Maarten & Maaike en Erik & Marlene gebruik van gemaakt en stapten donderdag op het vliegtuig naar ons toe. Haast was het Maaike niet gelukt om te komen, omdat Qatar Airways moeilijk deed omdat ze 33 weken zwanger is. Maar na een mooi e-mailtje van de gynaecoloog mocht ze toch gelukkig mee.

Maarten en Gert We hebben een super weekend gehad. Heel vertrouwd allemaal zo met elkaar. We hebben verder geen bijzondere dingen gedaan, gewoon gekletst, geshopt, beetje rondgereden, gebarbecued, gezwommen en Voetbal Vrouwen gekeken haha. De kinderen hadden ook dolle pret met elkaar, die pakken de draad ook gewoon weer op. Wel weer een apart gevoel als ze dan weer weg gaan. Vooral bij Maaike met haar dikke buik. De volgende keer dat we d'r zien is de kleine geboren.

Evi en Sydney 2 dikke vriendinnen Het ene bezoek is nog niet weg of we krijgen een e-mailtje dat het volgende bezoek gepland staat. Johan, Elly en Joy komen met de herfstvakantie, dat schiet al op, over een maand. Hier moet Jay nog naar school toe gaan, en in Nederland hebben ze alweer bijna vakantie. Erg leuk, we kijken ernaar uit.

Liefs Bianca

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s