Relaí weekje

Bianca band Relaí weekje achter de rug. Dat was maar goed ook want ik had flinke spierpijn en twee grote blaren op m'n duimen. We zijn namelijk vorige week vrijdag wezen varen met Bill en Karen. Normaal gesproken krijg je daar geen spierpijn van, maar wel als je achter de boot hangt. Ze hadden een band achter de boot gehangen en dan maar zo lang mogelijk proberen te blijven zitten, dat valt niet mee haha, wel erg leuk. Gert wakeboard De mannen en ook Karen hebben nog gewakeboard, daar heb ik me maar niet aan gewaagd, er kwamen ook te veel golven.

Deze week heb ik dus lekker weinig gedaan. Inmiddels heb ik een hulp die twee ochtenden het huis schoonmaakt. Op woensdag ben ik met wat nieuwe Nederlandse vriendinnen naar het Intercontinental Hotel geweest. Op woensdag is het een soort Ladies day, dan hoeven de vrouwen minder entree te betalen. We hebben lekker van het zonnetje en het zwembad genoten, heerlijk.

Ik heb nog wel de kledingkast op de logeerkamer leeggemaakt, want vanavond komen Johan, Elly en Joy. Gert heeft de komende week vrij genomen, eens kijken wat we allemaal zullen gaan doen. De camelraces staat op de planning, we zullen ook wel een woestijnrit gaan maken en onlangs is het waterpark geopend, dat is natuurlijk ook erg leuk. Je mag alleen geen bikini aan in het waterpark, haha, toch maar gaan shoppen voor een burkini dan?

Jay en Pauli Harry Potter Jay had deze week Boekenweek en vandaag was er de Caracter Parade. Jay was weer net als vorig jaar Harry Potter en hij was niet de enige….. Ze hadden een catwalk gemaakt en alle kinderen moesten een rondje lopen. Grappig om te zien, een hoop Harry Potters en Hannah Montana's (komt die trouwens in een boek voor??)

Liefs Bianca

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s