Druk met niks

Er zijn zoveel evenementen in Qatar, dat we niet eens meer naar alles toegaan. Syden bij zwembad 4-2-11 Dit weekend was er het golftoernooi de Qatar Masters (overgeslagen) en op dit moment is de wielerronde van Qatar bezig (misschien dat we daar nog een glimp van gaan opvangen). We zijn te druk met niks doen, lekker van het inmiddels verwarmde zwembad genieten.

In de Hummer Donderdagavond zijn we met 9 meiden uit geweest in Doha. Linda had een Limousine geregeld. En een echte ook, een super lange witte Hummer, echt lachen zo'n ding. We zouden een uur rondrijden, maar dat werden er twee, want de chauffeur kende de weg niet echt dus dat ging af en toe mis. Gezellig rondgereden met een hapje en een drankje erbij en iedereen opgehaald. Hummer Toen naar de Irish Pub in het Sheraton Hotel. Een rokerig hol, met teveel mannen! Maar we hebben lekker gedanst en gelachen. Terug hadden we een taxichauffeur die te hard reed en die zijn voet niet stil op het gaspedaal kon houden, maar misschien leek dat ook maar zo door de lekkere rosé die we op hadden 😉 Super leuke avond, voor herhaling vatbaar.

De volgende ochtend vroeg ging Gert gelukkig met Jay naar de voetbal, kon ik nog even rustig wakker worden. Die dag verder lekker van het zonnetje genoten, wat af en toe lekker schijnt. 's Avonds koelt het jammer Gourmetten in de garage genoeg wat af en hebben we inmiddels onze heater aangesloten. Zo'n ding doet wonderen. Maar niet als het erg waait, dat ondervonden we vrijdagavond. Frank en Karin kwamen gourmetten en dat wilden we buiten doen (ik hoef die stank niet binnen). Buiten waaiden het echt te hard, dus toen hadden we het idee om in de garage te gaan zitten, haha ja in de garage. Auto er uit en de tafels erin, gezellig! Prima plekkie!!

Arabisch bankje Zaterdag hebben we een bezoekje gebracht aan de souq. We hebben pas een bankje laten maken voor buiten (is Gert druk mee in de weer geweest), en daar moesten we nog kussens voor laten maken. Ik had ergens een straatje gevonden met allemaal winkeltjes met Arabische stoffen en kussens. We hebben een leuk stofje uitgezocht en aangegeven wat we nodig hadden. Twee dagen later was het klaar, geweldig wat een service en dat voor een prikkie. We zijn helemaal blij met onze nieuwe bank:-) Gezellig steegje wordt het zo!

De week is bij mij begonnen met m'n fotocursus. Vorige week was de eerste les, totaal 5 keer. Erg leuk is het. Ik heb een super camera, alleen ik gebruik altijd alleen maar de automaat, en dat is zo zonde van zo'n mooi toestel. Dus werd het tijd voor een cursus. In die twee lessen heb ik al van alles geleerd over de Apeture (diafragma) en de Shutter speed (sluitertijd). Ik ben benieuwd of m'n foto's er ook mooier van gaan worden, want dat is natuurlijk uiteindelijk wel de bedoeling -)

Caramel starbucks De rest van deze week zit voor mij weer vol met koffieochtenden. Vanmorgen kwamen m'n vriendinnen Karin en Karin langs, morgen koffiedrinken met m'n buurvrouwen en donderdag koffie drinken op de Nederlandse Residentie. Inmiddels kan ik genieten van een zelfgemaakte Latte, met caramelsiroop van de Starbucks.

Liefs Bianca

1 thought on “Druk met niks

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s