Weekend Koeweit

Twee weken geleden ben ik een weekend naar Koeweit geweest. Maaike kreeg een surprise goodbye party en als extra surprise kwam Yolanda over uit Dubai en ik vanuit Qatar. Yolanda kwam met het hele gezin en ik Surprise_party-4801 kwam in mijn eentje, ff lekker een weekendje zonder kinderen 😉 Donderdagavond waren wij al bij Marlene, waar we sliepen en we zouden Maaike pas vrijdag verrassen. Die avond hebben we flink zitten broeden op een lied voor Maaike. Begonnen met Marco Borsato, maar geëindigd met Frans Bouwer! Veel gelachen en is dus ook een leuk lied geworden.

Vrijdag kwam Maaike zogenaamd brunchen bij Erik en Marlene en toen kwamen we ineens tevoorschijn vanuit de keuken. Haha ik zal dat gezicht van Maaike niet vergeten, wat keek die stomverbaasd 🙂

In het Hilton kwam de tweede verrassing, waMaaike surprise foto2nt daar zat de rest van d’r vriendinnen te wachten. Heel de ochtend hebben we gezellig gebruncht en gekletst.
‘s Avonds hadden we nog een ander leuk afscheidsfeest en zaterdag hebben we gezellig in de Avenue’s Mall ontbeten. Het leek wel alsof ik niet weg was geweest. Heel bekend en vertrouwd allemaal! Maar er zijn/gaan zoveel bekende weg uit Koeweit het is toch niet meer hetzelfde.

Super om zo weer even in Koeweit te zijn en iedereen te zien. Voor Maaike was het natuurlijk ook een superweekend. Van de zomer hebben we al weer afgesproken om elkaar in Nederland te zien.

Liefs Bianca

1 thought on “Weekend Koeweit

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s