Ons huis

We wonen in de stad Doha in een leuke, niet te grote, compound. In de buurt van een sportpark en het winkelcentrum Villaggio.

Ons huis heeft een begane grond, eerste en tweede verdieping met in totaal 6 slaapkamers en ook 6 badkamers. Op de begane grond hebben we een grote woonkamer en een keuken waar we een tafel in kwijt kunnen. Beneden is ook een slaapkamer die we gebruiken als kantoortje en de badkamer wordt gebruikt voor het afspoelen en opslaan van alle wakeboardspullen. Aan de achterkant hebben we een tuin, voor zover je het tuin kan noemen. Wij noemen het onze steeg, want hij is erg ondiep, maar wel erg breed. We hebben het leuk gemaakt met een leuke bank, posters en een overkapping. Aan de zijkant van het huis hangt een schommel en staat een trampoline. Vanaf de zijkant kan je ook in de garage komen, waar meestal Gert z’n auto staat.

Op de eerste verdieping hebben een lekkere overloop met slaapbank en een TV waar de Wii op aangesloten is en allemaal een slaapkamer. Tevens een extra slaapkamer voor de logees.

Op de derde verdieping hebben we nog een slaapkamer waar onze hulp Josephine slaapt. Verder kunnen we ook het dakterras op, maar dat gebruiken we nooit.

 

Het is een super fijn huis en de kinderen kunnen lekker op de compound rond hobbelen zonder dat je je zorgen hoeft te maken. Allebei hebben ze hier leuke vriendjes om mee te spelen. Vooraan in de compound is een zwembad, tennisbaan, squashbaan en een sportzaaltje. Het zwembad is heerlijk, Jay gebruikt de tennisbaan om op te voetballen, ik gebruik heel af en toe de gym en voor de squashbaan hebben we rackets gekocht maar nog niet echt gebruikt, haha!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s